Isomat je uspešno izveo svoj prvi interni program obuke „Obučite trenere“

Isomat je po prvi put uveo inovativni interni program obuke pod nazivom „Obučite trenere“, posebno osmišljen da inženjere iz odeljenja tehničke podrške ogranaka koji se nalaze u inostranstvu obuči kao stručnjake za određena pitanja sposobne da efikasno prenesu Isomatovu ekspretizu i obuče druge na seminarima i tehničkim obukama u inostranstvu.

Program je obuhvatao dve teorijske radionice koje je održalo odeljenje za tehničku podršku u aprilu i maju i još jednu praktičnu radionicu koju je sproveo odsek za tehničke pripreme i obuku u junu. Program „Obučite trenere“ odvijao se u Isomatovom sedištu u Solunu, u Grčkoj, i pružio je sveobuhvatnu obuku inženjerima Grupe iz Grčke i njenim ograncima u Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Sloveniji i Nemačkoj.

Struktura radionica osmišljena je u saradnji sa odeljenjem za ljudske resurse, odeljenjem za tehničku podršku i odeljenjem za tehničku obuku i aplikacije Isomata, prilagođena specifičnim potrebama polaznika. Ovaj program je doneo određene pogodnosti; pomogao je polaznicima da razviju svoje komunikacione i društvene veštine i nauče kako da pravilno koriste Isomatove proizvode, istovremeno ističući kako njihova svojstva zadovoljavaju potrebe moderne gradnje.

Isomat prepoznaje temeljenu obuku zaposlenih kao jedan od najboljih načina za unapređenje znanja i veština i, kao deo svog kontinuiranog ulaganja u svoje radnike, nastavio je sa uspostavljanjem programa „Obučite trenere“ na godišnjem nivou zajedno sa dodatnim radionicama obuke o novim proizvodima i druga usavršavanja sa krajnjim ciljem boljeg pružanja usluga svojim klijentima širom sveta.