NOVA PROIZVODNA LINIJA KOMPANIJE ISOMAT U SRBIJI

 

U oktobru 2010. ISOMAT je završio izgradnju novog sopstvenog objekta u Beogradu, Srbija. Novi objekti obuhvataju savremenu upravnu zgradu i potpuno automatizovanu proizvodnu jedinicu građevinske hemije i maltera, koji će da pokriju potrebe stalno rastućeg srpskog tržišta građevinskog materijala.

Sa završetkom ove investicije, u iznosu od 7 miliona evra, ISOMAT d.o.o, filijala kompanije ISOMAT u Srbiji, je transformisan iz trgovačkog u potpuno produktivno preduzeće. Na ovaj način kompanija postaje konkurentnija i moći će da zauzme odgovarajuće mesto među vodećim kompanijama proizvođačima građevinske hemije i maltera na tržištu u Srbiji.

Procenjuje se da će nova fabrika, koja će imati kapacitet proizvodnje od 350 tona dnevno, pokrenuti proizvodnju krajem 2010.

ISOMAT izgradnjom novog pogona i kancelarija, pridaje veliki značaj proširenju izvoznih aktivnosti, investiranja u tržišta, na kojima posluje preko povezanih trgovinskih filijala.

Sledeći potez kompanije je investiranje u završetak nove upravne zgrade i proizvodne jedinice u Bukureštu, Rumunija, koje su trenutno u izgradnji.