Kompanija ISOMAT je po drugi put uspešno učestvovala na sajmu građevine i opremanja Mosbuild u Moskvi

Kompanija ISOMAT je po drugi put uspešno učestvovala na sajmu građevine i opremanja Mosbuild u Moskvi, u Rusiji, jednom od vodećih sajmova građevinarstva na svetu. Sajam je održan u EXPOCENTRU, od 1. do 4. aprila 2014.

ISOMAT-ov uređen štand sa timom iskusnih inženjera, privukao je veliki broj posetilaca, uključujući mnoge inženjere, arhitekte, građevinske radnike i ostale građane. Posetioci su imali priliku da se informišu o širokoj paleti proizvoda koje kompanija nudi gde spadaju hidroizolacioni materijali, aditivi za betone i maltere, lepkovi za pločice i fug mase, reparaturni materijali i boje, gotovi i fasadni malteri, industrijski podovi, kao i integrisana tehnička rešenja.

Veliko interesovanje izazavali su novi poliuretanski hidroizolacioni materijali i podni sistemi. Naročito, ISOFLEX PU 500, nova poliuretanska, jednokomponentna, hidroizolaciona membrana sertifikovana oznakom CE. ISOFLEX PU 500 nudi odlično vezivanje za različite vrste podloga, odličnu otpornost na vremenske uslove i idealan je za hidroizolaciju krovova i terasa, ravnih krovova na industrijskim objektima, kod građevinskih radova, zelenih krovova itd.

ISOMAT nastavlja da ulaže u inovacije i razvoj, tako da će učestvovati na međunarodnim sajmovima i tokom 2014. Sledeća stanica je 37. međunarodni sajam YAPI-TURKEYBUILD 2014, koji će se održati u TUYAP sajamskom i kongresnom centru Buyukcekmece, u Istanbulu, u Turskoj, od 6. do 10. maja, 2014.

alt