ISOMAT na WorldBuild India 2018

ISOMAT će po prvi put učestvovati na WorldBuild, jednoj od najvažnijih arhitektonskih i građevinskih izložbi u Indiji, koja će se održati u izložbenom centru Bombai u Mumbaiju od 19. do 21. aprila 2018. godine.

Pozivamo vas na ISOMAT-ov paviljon u Hali 4, štand B20, gde će vas naše iskusno i specijalizovano osoblje upoznati sa širokim spektrom proizvodnih rešenja za savremenu građevinsku industriju. Posetite nas i saznajte sve o našim inovativnim sistemima za hidroizolaciju od poliuretana ISOMAT PU SYSTEMS, naprednim Poliurea sistemima za hidroizolaciju i premazivanje, mikrocementima i dekorativnim premazima za podove, zidove i ugradni nameštaj, kao i našu seriju industrijskih podnih obloga.

Radno vreme izložbe:

  • 19. i 20. april: 10:00-19:00
  • 21. april: 10:00-17:30

WorldBuild izložba predstavlja vodeći B2B trgovinski događaj u Indiji, posvećen industrijama građevine i arhitekture. Izložba nudi atraktivne mogućnosti za partnerstva i umrežavanje između stručnih, mašinskih i inženjerskih profesionalaca, uzimajući u obzir aktuelne trendove globalne građevinske industrije.

Više informacija potražite na sajtu izložbe: www.worldbuild-india.com