ISOMAT na Međunarodnom BAU Sajmu 2019

ISOMAT će učestvovati na BAU 2019, vodećoj svetskoj izložbi za arhitekturu, građevinske materijale i sisteme, koja će se održati od 14. do 19. januara 2019. godine u Messe München izložbenom centru u Minhenu, Nemačka.

Posetite ISOMAT-ov paviljon u Hali B6, Štand 229 i saznajte sve o njegovoj širokoj paleti proizvodnih rešenja za modernu građevinsku industriju. Iskusno i specijalizovano osoblje ISOMAT-a će, između ostalog, informisati posetioce o inovativnim rešenjima za hidroizolaciju i oblaganje poliuretanskim ISOMAT PU SYSTEM-om, napredne hidroizolacione i premazne sisteme Poliurea, kompletan asortiman mikrocementnih i dekorativnih premaza za podove, zidove i ugradni nameštaj, kao i asortiman industrijskih podova.

ISOMAT na Međunarodnom BAU Sajmu 2019

Radno vreme izložbe:

  • Ponedeljak – petak: 09:30 – 18:00
  • Subota: 09:30 – 16:00
  • BAU je najvažniji međunarodni sajam za profesionalce u oblasti arhitekture, građevinarstva, planiranja i građevinskog materijala. Tokom ove dvogodišnje izložbe, više od 2.000 izlagača predstaviće najnovijim proizvodima, tehnikama i aplikacijama više od 250.000 posetilaca iz celog sveta.

    Uz glavnu izložbu, na BAU 2019 će se održati i niz pratećih događaja. Kroz forume, diskusije i specijalne emisije, ključni izlagači će istražiti najnovije trendove u građevinskoj industriji, prikazujući inovativne proizvode, pametna rešenja i primere projekata.

    Za više informacija, posetite web stranicu izložbe: www.bau-muenchen.com

    Saznajte više o ISOMAT-u na: www.isomat.rs