ISOMAT na Construct Canada 2018

ISOMAT, u saradnji sa svojim partnerom u Kanadi, Akrobond, učestvovaće na međunarodnoj građevinskoj izložbi “Construct Canada”, koja će se održati u Metro Toronto Convention Centre u Torontu, Kanada, od 28. do 30. novembra 2018.

Pozivamo vas u paviljon ISOMAT-a u Hali D, Štand 925, gde ćete saznati sve o našem širokom spektru proizvoda i integrisanim građevinskim rešenjima. Naše iskusno i specijalizovano osoblje upoznaće vas sa inovativnim poliuretanskim hidroizolacionim sistemima ISOMAT PU SYSTEMS, naprednim sistemima za hidroizolaciju i premazivanje Poliurea, serijom proizvoda za podove, zidove i ugradni nameštaj, kao i industrijskim podovima.

“Construct Canada”, zajedno sa “HomeBuilder & Renovator Expo”, “PM Expo”, “STONEX Canada” i “World of Concrete Toronto Pavilion”, deo je “The Buildngs Show” godišnjeg, najvećeg sajma Severne Amerike za dizajn, arhitekturu, građevinski inženjering i stručnjaka za nekretnine. Sa više od 30500 posetilaca i 1600 eksponata, ovogodišnji događaj predstavlja idealno tržište za umrežavanje, razmenu znanja i otkrivanje novih materijala, proizvoda i tehnologija.

Radno vreme:

  • 28. i 29. novembar: 10: 00-17: 00
  • 30. novembar: 9: 00-13: 00

Više informacija potražite na sajtu izložbe na: www.thebuildingsshow.com

Više informacija potražite na sajtu izložbe na: www.isomat.rs