ISOMAT na BATIMAT-u 2019

ISOMAT će učestvovati na BATIMAT 2019, najvećem međunarodnom građevinskom sajmu u Francuskoj, koji će se održati od 4. do 8. novembra 2019. u Parizu, u izložbenom centru Paris Nord Villepinte.

Posetite ISOMAT-ov paviljon u hali 6, štand G150 i saznajte sve o širokom spektru proizvoda i rešenja za modernu građevinsku industriju. Iskusno i specijalizovano osoblje ISOMAT-a će informisati posetioce, između ostalog, o inovativnim, poliuretanskim hidroizolacionim rešenjima ISOMAT PU SYSTEMS, naprednim sistemima hidroizolacije na bazi poliuree, brzo očvršćavajućim proizvodima za hidroizolaciju i podne sisteme na bazi poliaspartika, kompletnom asortimanu mikrocementnih i dekorativnih premaza za podove, zidove i ugradni nameštaj, vrhunske boje za unutrašnju i spoljašnju upotrebu ISOMAT COLOR SYSTEM, dekorativne podne obloge, kao i podne obloge za industrijske, parking i prehrambene prostore.

Radno vreme sajma:

  • 4. novembra: 09: 00-18: 00
  • 5-7. novembra: 09: 00-19: 00
  • 8. novembra: 09: 00-17: 00

BATIMAT je jedan od najvažnijih međunarodnih sajmova za profesionalce u sektoru građevinarstva i građevinskih materijala. Ove godine BATIMAT će proslaviti 60. godišnjicu, a na sajmu se očekuje prisustvo više od 1.700 izlagača sa svih strana sveta. Tamo će predstaviti najnovije proizvode, tehnološke inovacije i nove primene u građevinarstvu pred više od 270.000 posetilaca.

Štaviše, kroz niz specijalizovanih radionica, konferencija i seminara posetioci BATIMAT-a imaće priliku da se informišu o novim tehnikama i istraže integrisana građevinska rešenja prilagođena njihovim profesionalnim potrebama.

Za više informacija posetite veb lokaciju izložbe: www.batimat.com

Saznajte više o ISOMAT-u na www.isomat.rs