Naša strategija je konstantan razvoj i evolucija. Od osnivanja 1980. godine, ISOMAT je zabeležio postepen trend rasta. Naš uspeh je rezultat različitih poduhvata koje je kompanija strateško odabrala kao odraz naše korporativne filozofije.

Naš uspeh se postiže,

 
Kroz kontinuirano ulaganje u:

  • nove vertikalno integrisane i potpuno automatizovane proizvodne pogone,
  • savremenu mehaničku opremu,
  • nove i najsavremenije objekte za izgradnju,
  • modernizaciju naše IT infrastrukture (ERP, VMC, CRM, BPM itd.)

 
Kroz kontinuirano povećanje ljudskih resursa sa specijalizovanim i nadarenim osobljem posvećenim zajedničkoj viziji i strategiji. Za nas ovde u ISOMAT-u, naši ljudi su najvažnija imovina. Primarna briga kompanije je očuvanje visokokvalifikovanog osoblja, obezbeđivanje sigurnih i zdravih radnih uslova i nudeći stalnu obuku kroz tehničke ili edukativne seminare.

Posvećenost redovnom istraživanju i razvoju novih proizvoda u skladu sa tehnološkim razvojem u građevinskom sektoru, u skladu sa potrebama i trendovima svakog tržišta u kojem poslujemo. Naša kompanija poseduje potpuno organizovano i moderano odjeljenje za istraživanje i razvoj, opremljeno najsavremenijom opremom i specijalizovanim naučnim kadrom, koji radi u 5 različitih hemijskih laboratorija. Odeljenje ISOMAT ISTRAŽIVANJE&RAZVOJ kreira širok spektar novih proizvoda svake godine. Odeljenje za istraživanje i razvoj radi u tesnoj saradnji sa odjeljenjem za kontrolu kvaliteta, koji se sastoji od 2 dodatne hemijske laboratorije.

Kreiranjem korporativne kulture koja podstiče posvećenost zaposlenima odgovarajućoj i neposrednoj službi za korisnike i stvaranju jačih odnosa sa našom klijentskom bazom. U tom kontekstu, ISOMAT se snažno fokusira na obuku svojih klijenata kroz seminare, a specijalizovani inžinjeri našeg odeljenja tehničke podrške pružaju brzu i odgovornu tehničku podršku i profesionalcima i pojedincima.

Insistirajući na spoljašnjoj perspektivi, omogućena je kroz stvaranje proizvodnih i komercijalnih podružnica i otvaranje novih tržišta. Pošto smo odabrali jasnu izvoznu orijentaciju, naša kompanija je razvila organizovanu prodajnu službu za izvoz, koja ima za cilj otvaranje novih tržišta i pravilno prisustvo trenutnih tržišta na kojima poslujemo. Pored toga, mi smo podstakli učešće sa našim privatnim sedištima na velikim međunarodnim izložbama, u regionima od azijskih do američkih kontinenata. Trenutno, ISOMAT poseduje 2 proizvodne filijale u Srbiji i Rumuniji, 5 komercijalne podružnice u Nemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj i Sloveniji, dok vrši dalju izvoznu prodaju preko lokalnih distributera u više od 60 zemalja sveta.