Naša korporativna strategija definisana je spoljašnjim izgledom. Težimo da osnažimo naše prisustvo u inostranstvu kako stvaranjem proizvodnih ili komercijalnih podružnica tako i putem našeg komercijalnog prisustva sa lokalnim distributerima.

ISOMAT poseduje 2 proizvodne filijale sa sopstvenim, 7 podružnica u Nemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji, i aktivan je u preko 60 zemalja širom sveta kroz izvoznu prodaju.

Naši specijalizovani direktori za izvoznu prodaju podržavaju naše kupce u inostranstvu, nudeći know-how u pogledu svojstava i pravilnu primenu naših proizvoda, obuku putem tehničkih seminara, kao i širok spektar promotivnih materijala koji olakšavaju prodaju.

Naše proizvodne podružnice:

ISOMAT ROMANIA S.R.L.

Kompanija je osnovana u Bukureštu 2000. godine kao komercijalna podružnica koja se fokusirala na ekskluzivnu trgovinu i plasman ISOMAT proizvoda na rumunskom tržištu. Krajem 2013. godine, zavisno preduzeće je transformisano u proizvodnu kompaniju, jer je počelo sa proizvodnjom betona i maltera, dok je u 2015. godini pokrenuo proizvodnju boja i polimernih maltera, nakon sticanja i obnove lokalne fabrike od strane matične kompanije.

ISOMAT D.O.O.

Kompanija je osnovana 2005. godine u Beogradu i fokusirala se na ekskluzivnu trgovinu i plasman ISOMAT proizvoda na srpsko tržište. Otvorivši svoju fabriku u Beogradu, od početka 2011. godine ISOMAT radi kao proizvodna kompanija.

Naše komercijalne podružnice:

ISOMAT Deutschland GmbH
ISOMAT je u januaru 2018. godine kupio kompaniju TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH. Kompanija se nalazi u Forstu u blizini Karlsruhe i započela je sa radom u januaru 2010. godine kao uvoznik i distributer proizvoda ISOMAT-a u Nemačkoj.

ΟΟΟ ISOMAT
Kompanija je osnovana u Moskvi u 2015. godini i ekskluzivni zastupnik i distributer ISOMAT proizvoda na ruskom tržištu.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
Kompanija je otvorena u Sofiji 2004. godine. Ekskluzivni je zastupnik i distributer proizvoda ISOMAT u Bugarskoj.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
Kompanija je osnovana u Istanbulu 2013. godine i predstavlja ekskluzivnog zastupnika i distributera ISOMAT proizvoda na turskom tržištu.

ISOMAT CEE D.O.O.
Kompanija je osnovana u gradu Mariboru u 2014. godini i predstavlja ekskluzivnog zastupnika i distributera ISOMAT proizvoda na slovenačkom tržištu.

Drugi izvoz

Osim zemalja u kojima je ISOMAT aktivan preko svojih podružnica, kompanija evidentira dalju prodaju na međunarodnom nivou u više od 60 zemalja. Trenutno ISOMAT proizvodi se izvoze u sledeće zemlje: UK, Francuska, Italija, Španija, Portugalija, Irska, Belgija, Danska, Švedska, Malta, Ukrajina, Češka Republika, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Moldavija, Slovenija, Kosovo, BJRM, Albanija, Kipar, SAD, Kanada, Brazil, Čile, Kuba, Urugvaj, Paragvaj, Indija, Avganistan, Pakistan, Izrael, Jordan, Liban, Palestina, Iran, Nigerija, Maroko, Tunis, Tajland i Malezija.